Northern Lights over Lake Inari / Revontulet Inarijärvellä

Valloita Inarijärvi

Tule nauttimaan opastuksellamme erämaan luonnosta. Kuljetamme ja opastamme sinut vaellusreitille, viemme kalastamaan tai Inarijärvelle ihailemaan luontoa. Majoitut mukavasti Kessinvuonon mökillä tai jossakin muussa majapaikassamme.

INARIJÄRVI HÄIKÄISEE KAUNEUDELLAAN
JOKAISENA VUODENAIKANA

Inarijärvi on valittu yhdeksi maailman kauneimmista paikoista ja sitä on kuvattu ympärivuotiseksi paratiisiksi.  Se viehättää hiljaisuudella ja koskemattomalla luonnolla. Sää, tuulet ja vuodenajat antavat Inarijärvelle eri kasvot jokaisena vuorokauden aikana.

KEVÄT

Keväällä Inarijärvi tarjoaa elämyksiä luonnon ystäville. Luonto herää eloon ja tarjoaa monenlaisia elämyksiä. Lintubongarille kevät on hienoa aikaa. Viemme sinut parhaille paikoille ihailemaan kevään tuloa.

KESÄ

Kesällä Inarijärvi näyttäytyy koko komeudessaan. Sitä ei suotta sanota Saamenmereksi. Yötön yö on taianomainen. Loppukesästä peilityynen järven yllä kuu ja aurinko kohtaavat ja ottavat katsojan valtaansa.

SYKSY

Syksyllä luonto hehkuu oranssina. Voit kalastaa ja vaeltaa värien ilotulituksessa vaikka kolmen valtakunnan rajalle. Kuljetamme sinut sinne, mistä haluat matkan aloittaa.

TALVI

Talvella voit nauttia lumisesta erämaasta. Keskitalvella päivä on lyhyt mutta ehdit käydä pilkkimässä, hiihtämässä tai kävelyllä. Viemme sinut reitille, jossa  talvikengät riittävät. Nautit puhtaasta ja raikkaasta ilmasta.

KALASTAMME YMPÄRI VUODEN


Kun on kerran käynyt Inarijärvessä kalassa, niin palaa aina takaisin. Tämä on paikallinen sanonta.

Inarijärven vesi on niin puhdasta, että sitä voi huoleta juoda. Kirkkaudesta kertoo se, että paikoitellen voi nähdä kymmenenkin metrin syvyyteen.

Kun vesi on puhdasta, niin kalat ovat puhtaita. Sen näkee kalan rakenteesta ja raikkaasta mausta. Mikään ei maistu niin hyvälle kuin vastapyydetty ja hetimmiten paistettu tai savustettu kala.

Inarijärven luontaisia kalalajeja ovat harjuksen lisäksi taimen, siika ja nieriä.

MAJOITU KESSIVUONOSSA

Vuokraamme Inarijärven Kessivuonon upeissa maisemissa mukavuuksilla varustettua  mökkiä. Roiro, Vasikkaselkä ja Surnuvuono ovat lyhyen ajomatkan päässä.

Mökiltä teet päiväretkiä luontoon, saunot, rentoudut ja nautit hiljaisuudesta. Mökin läheisyydessä voi marjastaa ja metsästää. Myös kalastus niin Inarijärvellä kuin Kessijoessakin on mahdollista.

Mökille kuljet vaeltamalla, veneellä tai moottorikelkalla. Lähimmältä tieltä on matkaa 5 km ja venematka Nellimistä on 50 km. Nellim-Sevettijärvi kelkkareitti kulkee mökin läheltä.

KULJETAMME JA VARUSTAMME

Kuljetamme teidät turvallisesti veneellä tai kelkalla paikasta toiseen.  Matkan aikana saat kosketuksen Inarijärveen ja ympäröivään karuun luontoon.

Viemme sinut katsomaan nähtävyyksiä ja kerromme samalla paikallisesta elämästä.

Vuokraamme veneitä, moottorikelkkoja, kanootteja, kajakkeja, soutuveneitä, varusteita ja asusteita omatoimiseen retkeilyyn erämaassa. Meiltä löytyy aina sopiva vene ja kalastusvälineet yksittäisille kalastajille ja kalastusporukoille.

INARIJÄRVI – TERVETULOA

Aloitin kalastuksen jo pienenä poikana isäni kanssa. Siihen aikaan kalastettiin pääasiassa verkoilla ja joskus niin kutsuttua juksaa käyttäen. Nykyään käytämme plaanareita ja syvätakiloita. Talvella pilkillä voi saada rautua, harjusta, siikaa, ahvenia ja taimenta.

Syntyperäisenä nellimiläisenä toivon, että voin tarjota sinulle, yrityksellesi, ystävillesi ja perheellesi samoja elämyksiä, joita minä olen kokenut.

Tervetuloa Inarijärvelle!

Aimo Koistinen

INARIJÄRVI ON VAELTAJAN
JA KALASTAJAN TAIVAS

Inarijärven suuret selät, pitkät vuonot, kapeat salmet, kivikkoiset rannat ja saaret muodostavat ainutlaatuisen vesistön. Kasvit ja maisema ovat muokkautuneet omalaatuisiksi. Voit nähdä kalojen uivan vedessä.

© 2024 - Safari Service - Kaikki oikeudet pidätetään - Tietosuoja